dinsdag 24 juli 2012

La Sonora Libre

Ik ben afgelopen weekend naar het Pole Pole festival in Gent (Belgie) geweest, ik werd aangenaam verrast door een groep uit Barcelona genaamd La Sonora Libre. Deze groep maakt muziek waarbij je gewoon niet stil kan blijven staan. De groep heeft een CD uitgebracht genaamd La Sonora Libre 01. La Sonora Libre on Spotify
Uiteraard heb ik de CD beluisterd via Spotify en ik moet zeggen de CD bevalt me prima , maar het life optreden vond ik toch beter klinken dan de CD, dit zal ook met de sfeer in Gent te maken hebben. De interactie tussen muzikanten en publiek (dansers) is uniek, vooral als de muziek zo aanstekelijk is. Het enige wat me een beetje tegenviel is dat er zo weinig mensen aan het dansen waren tijdens het optreden, ik weet dat Belgie en Nederland vol met salsa dansers zitten! Misschien is het onbekendheid met La Sonora Libre! Mijn advies, ga deze groep beluisteren als je de kans krijgt, ze maken geweldige dans muziek!

Nog een opmerking als ras-Rotterdammer: Rotterdam, we kunnen wat leren van Gent, geen ruzies, geen gespannen sfeer, ook niet als men een 'paar' pintjes op heeft! Hopelijk wordt volgende week het Zomercarnaval in Rotterdam ook zo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten